Patrocinis

Patrocinis

Especialistes en patrocinis culturals i esportius.
El patrocini forma part de l’estratègia global de l’empresa.

La unió fa la força. Vinculem la teva marca amb valors importants per al vostre públic. Concebem el patrocini com una tàctica més en la comunicació global d’una empresa, tan important com l’estratègia de Social Media. En definitiva, t’oferim la possibilitat de col·laborar en projectes que siguin coherents amb els vostres valors.

Construïm i reforcem els valors de marca associant-la a esdeveniments o activitats d’interès pel públic. El patrocini també serveix per treballar la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), fer accions puntuals, i generar un caràcter més proper per l’empresa. Anant més enllà del propi benefici econòmic i generant benefici social.

Arriba a PÚBLICS D’ALT VALOR amb els patrocinis del Teatre de la Llotja. Vincula la teva marca amb la cultura i el teatre.

Més clients qualificats. Pometa gràfica
Objectius

- Donar a conèixer la marca (Notorietat).
Potenciar la seva imatge d’una forma eficaç.
- Construir la imatge de marca.
- Donar un caràcter més social a l’empresa (RSC).
- No quedar-se enrere, adequar-se als nous mitjans i hàbits de consum.
- Oferir una atenció al client ràpida i directa.

Característiques

- Intervenim en la negociació i execució de diversos patrocinis resultant el soci perfecte dels nostres clients ja que assegurem que la seva inversió sigui eficient i rendible.
- Protegim els interessos del nostre client ajustant i oferint el retorn adequat a la inversió.
Analitzem els beneficis dels diferents patrocinis, tenint en compte la inversió a realitzar.
Donem alternatives i propostes de patrocini adequades al model d’empresa o marca i seguint una línia d’acord amb el model de negoci.

Descobreix perquè el Teatre de la Llotja és una bona opció de patrocini: 

frase_patrocini
Un cas d’èxit:

Redbull és el millor exemple de bon patrocini. Convertint-se en mecenes d’esports de risc i d’esdeveniments mundials com la F1, ha aconseguit reforçar els seus valors, arribar al seu públic i crear una identitat molt difícil d’esvair. Recordes la campanya “Stratos”? La millor campanya de RRPP i patrocini de la història. Vuit milions de persones ho van veure en directe!

Red Bull Stratos

Alguns dels nostres patrocinadors

Yandex.Metrica

Ús de galetes

Ens agraden les pomes però una galeta de tant en tant no fa mal. Aquest lloc utilitza les galetes per a millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a acceptar aquestes galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR