Disseny Gràfic: Revistes programació Teatre de la Llotja

Programació oficial gener – juny 2015

h

5 anys emocionant-nos amb tu.

Programació oficial setembre - desembre 2014

 

La revista de sempre però amb toc diferent.

A Pometa Gràfica les segones parts sí són bones. Se’ns va tornar a encarregar el projecte de creació i disseny de la revista de la nova programació oficial del Teatre de la Llotja. Es veu que vam agradar! :P “A veces uno se debe dar un gustazo”.
Aquest cop volíem anar més enllà. Donar-li un toc emocional, sensorial a la revista. Estimular els sentits per a crear sensacions mitjançant el paper. Com en el teatre, emocionar és una condició sine qua non, de la mateixa manera que en la revista anterior a l’agència hi vam posar tot el verd que teníem en la creació de la nova línia gràfica (look&feel), la creativitat, disseny, maquetació, patrocinis i tancament dels anunciants. Tot per aconseguir un producte final amb tant valor artístic com el teatre.
Si fullegeu la revista veureu del que us parlem. Si sentiu armonia, tranquil·litat i un toc balsàmic.. ho hem fet bé. Utilitzant el blanc, l’espai nu, la paleta cromàtica de colors pastís molt de moda durant l’any 2014, i una simbologia icònica molt simple (vectorial), la revista agafa una dimensió molt particular.

Programació oficial gener – juny 2014

Comença el nou concepte. Realitat augmentada (AR)

La temporada gener – juny 2014 del Teatre de la Llotja s’inicia amb el nou concepte i disseny que a Pometa Gràfica vam desenvolupar. Per una banda tot el disseny i maquetació de la revista física, i per l’altra, totes les aplicacions digitals que hi vam incorporar. És un bon exemple de vinculació offline i online.

En el cas concret del món online, vam aplicar el concepte “Més digital que mai” a la revista del Teatre de la Llotja, integrant per primer cop la Realitat Augmentada amb Layar i un seguit de codis QR (Quick Response) que permeten a l’usuari accedir a continguts addicionals online.

També vam llançar la revista en suport digital per a què l’usuari tingués tota la informació de la programació oficial amb només un clic. La revista de la Llotja més digital que mai!

Yandex.Metrica

Ús de galetes

Ens agraden les pomes però una galeta de tant en tant no fa mal. Aquest lloc utilitza les galetes per a millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a acceptar aquestes galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR