Disseny Gràfic: Revistes programació Teatre de la Llotja

Programació oficial gener – juny 2015

h

5 anys emocionant-nos amb tu.

Programació oficial setembre - desembre 2014

 

La revista de sempre però amb toc diferent.

A Pometa Gràfica les segones parts sí són bones. Se’ns va tornar a encarregar el projecte de creació i disseny de la revista de la nova programació oficial del Teatre de la Llotja. Es veu que vam agradar! :P “A veces uno se debe dar un gustazo”.
Aquest cop volíem anar més enllà. Donar-li un toc emocional, sensorial a la revista. Estimular els sentits per a crear sensacions mitjançant el paper. Com en el teatre, emocionar és una condició sine qua non, de la mateixa manera que en la revista anterior a l’agència hi vam posar tot el verd que teníem en la creació de la nova línia gràfica (look&feel), la creativitat, disseny, maquetació, patrocinis i tancament dels anunciants. Tot per aconseguir un producte final amb tant valor artístic com el teatre.
Si fullegeu la revista veureu del que us parlem. Si sentiu armonia, tranquil·litat i un toc balsàmic.. ho hem fet bé. Utilitzant el blanc, l’espai nu, la paleta cromàtica de colors pastís molt de moda durant l’any 2014, i una simbologia icònica molt simple (vectorial), la revista agafa una dimensió molt particular.

Programació oficial gener – juny 2014

Comença el nou concepte. Realitat augmentada (AR)

La temporada gener – juny 2014 del Teatre de la Llotja s’inicia amb el nou concepte i disseny que a Pometa Gràfica vam desenvolupar. Per una banda tot el disseny i maquetació de la revista física, i per l’altra, totes les aplicacions digitals que hi vam incorporar. És un bon exemple de vinculació offline i online.

En el cas concret del món online, vam aplicar el concepte “Més digital que mai” a la revista del Teatre de la Llotja, integrant per primer cop la Realitat Augmentada amb Layar i un seguit de codis QR (Quick Response) que permeten a l’usuari accedir a continguts addicionals online.

També vam llançar la revista en suport digital per a què l’usuari tingués tota la informació de la programació oficial amb només un clic. La revista de la Llotja més digital que mai!

Dóna-li UNA ACCIÓ DE RA vida a la impressió amb la Realitat Augmentada

Converteix la teva marca en pionera amb accions de realitat augmentada. Dóna-li vida al paper!

Yandex.Metrica

Ús de galetes

Ens agraden les pomes però una galeta de tant en tant no fa mal. Aquest lloc utilitza les galetes per a millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a acceptar aquestes galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR